Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Информационни технологии за 9. клас (Просвета)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  9,00 лв.
  ISBN: 9789540136493
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 68 стр.
  Размер: 21х29
  Тегло: 0.1950 кг.
  Корица: мека
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Няма невъзможни мисии – това вече знаят учениците, които са ползвали учебниците на този авторски колектив в 5., 6., 7. и 8. клас. Всеки урок е организиран около една „Мисия” – предизвикателна проблемна ситуация, при чието разплитане се въвежда новото учебно съдържание. Мисията е проектно задание, което с напредване на учебната година става все по-мащабно, а в нейния край вече е реален екипен проект. Изпълнението ѝ гарантира постигането на очакваните от учебната програма резултати. Тя става възможна с помощта на разнообразни дидактически средства:

   - задачи с практическо приложение;
   - игри;
   - предизвикателства;
   - откриване на съкровища (знания);
   - нови оръжия (умения за работа с високотехнологични средства).

  Рубриката „Трикове” описва детайлно различни техники за постигане на конкретни резултати. Прилагайки ги, учениците на практика развиват уменията, залегнали в учебната програма. За удобство новите понятия са изведени в таблица в началото на урока. В учебника са включени и много допълнителни задачи за самостоятелна или екипна работа, водещи до трайно усвояване на учебното съдържание.

  Авторите са вложили в учебника дългогодишния си опит от работата по национални и международни проекти, свързани със съвременните методи за обучение по информационни технологии. Учебникът изгражда у учениците високи дигитални компетентности, които със сигурност ще са им необходими за бъдеща реализация, независимо в коя област смятат да се развиват.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Информационни технологии за 9. клас (Просвета)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг