Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Искам да науча повече по български език и литература за 3. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираеми учебни часове (Булвест 2000)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Искам да науча повече по български език и литература за 3. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираеми учебни часове (Булвест 2000)

  от Христина Сергеева, Лилия Вълкова
  издател: Булвест 2000
  6,00 лв.
  ISBN: 9789541813287
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 76 стр.
  Размер: 21x29
  Тегло: 0.1500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Учебното помагало е създадено с цел да съдейства за разширяването и допълването на подготовката по български език и литература, която учениците придобиват в задължителните учебни часове в 3. клас. Задачите и дейностите в него са предназначени за надграждане на усвоените знания, умения и компетентности. Разработените в него 32 теми изцяло следват усвоеното учебно съдържание от всяка седмица. Всяка от тях е представена на две страници. Предложени са и теми за начален и годишен преговор, както и за входяща и изходяща диагностика.

  Помагалото съдържа:

  • разнообразни и занимателни дейности, които допринасят за развиването на езиковите, литературните и комуникативно-речевите умения на учениците;

  • текстове за усъвършенстване на уменията за четене и разбиране, съобразени с възрастовите особености на третокласниците;

  • занимателни задачи – за рисуване и оцветяване на основата на поставените езикови задачи, за свързване, за избор на верен отговор, за решаване на кръстословици, включващи новите понятия, и др.;

  • задачи за създаване на различни видове текстове, заложени в учебната програма за 3. клас, за писането на които са предвидени специално обособени места.

  Предложеното учебно съдържание е подкрепено от функционални илюстрации към използваните литературни произведения. Изображенията улесняват възприемането и изпълнението на задачите и създават позитивна нагласа за работа. Някои от художествените текстове са познати на учениците, но тук служат като основа за развитие на комуникативно-речеви компетентности.

  Помагалото осигурява подкрепа на учениците, на учителите и на родителите в езиковото и литературното обучение в 3. клас. В приложението към екземплярите за учителите е предложена и примерна учебна програма за разширена и допълнителна подготовка по български език и литература в избираеми учебни часове, както и текстовете на включените диктовки. Помагалото може да се използва не само в избираемите учебни часове, но и за диференцирана, индивидуална и самостоятелна работа.

   

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Искам да науча повече по български език и литература за 3. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираеми учебни часове (Булвест 2000)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг