Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Истините и лъжите на Ела Блек

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Истините и лъжите на Ела Блек

  от Емили Бар
  издател: Кръгозор
  16,00 лв.
  ISBN: 9789547713963
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 304 стр.
  Размер: 14х21
  Тегло: 0.3850 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Аз, Ела, съм добра. Бела не е!
  Не съм достатъчно смела. Но Бела е!

   

   Ела Блек е на 17. Тя и нейните любящи родители са едно обикновено английско семейство. Освен обичайните главоболия в училище всичко друго  изглежда нормално.

  Ела има двама приятели – Джак и Лили, които много обича и знае всички техни тайни. Но никой – дори родителите й – не знаят нейната. Тя има тъмна страна, която другите не виждат... нарича я Бела. Бела върши неща, които Ела никога не би се осмелила, затова Ела прави всичко възможно да я възпира, но невинаги успява...

  Животът й се усложнява още повече, когато родителите й внезапно я вземат от училище и заедно заминават за Рио де Жанейро. И в това има нещо подозрително и плашещо.

  В този непознат за нея град Ела трябва да разбере истината за себе си, да разкрие лъжите в своето семейство и да оцелее със или въпреки Бела. Тя може да се довери единствено на Крисчън  – момчето с големите тъмни очи и с трапчинка на бузата.И за първи път има някого, на когото иска да разкаже всичко за себе си...

   

  ***

   

  Емили Бар работи като журналист в Лондон. Учила е история на изкуствата в арт института Courtauld и печели наградата „Журналист на годината“ на  Guardian Student през 1994 г. Автор е на много романи. „Единственият спомен на Флора Банкс“ е първата й книга за тийнейджъри.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Истините и лъжите на Ела Блек

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг