Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Историята на Мая - книга 1 (Седемте сестри)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Историята на Мая - книга 1 (Седемте сестри)

  от Лусинда Райли
  издател: Труд
  15,99 лв.
  ISBN: 9789543984749
  Наличност: В наличност
  Година: 2016г.
  Страници: 504 стр.
  Размер: 15х21
  Тегло: 0.4450 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Тяхното бъдеще е написано в звездите…

  Мая и петте й сестри се събират в дома от детството им – внушителния замък “Атлантис”, разположен на брега на Женевското езеро, – за да почетат паметта на осиновителя си ​​татко Солт. Мая и нейните сестри са осиновени от него, когато са били още бебета, и сега, научавайки новината, че той вече е бил погребан в морето, са съкрушени. Но татко Солт е оставил изненадващо писмо до всяка от дъщерите си. Първа го прочита Мая – най-голямата сестра. Инструкциите на татко Солт я водят в екзотичния Рио де Жанейро в Бразилия. Там тя започва да събира парчетата от пъзела на своя живот…

  Осемдесет години по-рано, отново в Рио Изабела Бонифацио е обещана за жена на бразилски аристократ. В същото време архитектът Еитор да Силва Коста работи по статуята на Христос Спасителя и скоро ще трябва да отпътува до Париж, за да намери най-подходящия скулптор да завърши визията. Изабела – със страстен копнеж да види света – убеждава баща си да й позволи също да види Париж. Там, в известното студио на Ландовски, сред опияняващите кафенетата на Монпарнас, тя се запознава с амбициозния и красив Лоран и веднага разбира, че животът й няма да е същият.

  ***

  „Седемте сестри” е завладяващ епос за любовта и загубата –  омагьосваща поредица от седем книги, базирани на легендите за съзвездието Седемте сестри, познато още като Плеяди.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Историята на Мая - книга 1 (Седемте сестри)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг