Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Изцелителната сила на поста

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Изцелителната сила на поста

  от Георги Жеков
  издател: Бард
  13,99 лв.
  ISBN: 9789546558992
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 192 стр.
  Размер: 13x20
  Тегло: 0.3000 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Целта на тази книга е да даде ясна представа за един от най-мощните методи за самолечение и възстановяване на човешкия организъм – сухият и водният пост, и да докаже, че това са едни от най-съвършените начини за оздравяване и подмладяване на тялото.

  Факт е, че постите имат хилядолетна традиция, което доказва, че прилагането им влияе благотворно на човека.

  Тук ще откриете както актуална информация от различни научни изследвания и източници, така и споделения опит на известни учени и лекари, които са достигнали до безспорни изводи за ползата от постенето в личната си практика.

  ***

  „На страниците на книгата ще се запознаете със случаи, които надминават и най-смелите очаквания на всеки съвременен лекар. Ще можете и лесно да си отговорите на въпроса защо всъщност сухият и водният пост функционират по този целебен начин и какво точно стои в основата на лечебния процес.

  Една от задачите, които съм си поставил, е да ви предоставя възможност да се сдобиете с достатъчно знания относно поста, разнообразен споделен опит и вдъхновение, за да намерите сили и да приложите този необикновен метод за лечение и балансиране на една от най-съвършените биологични системи на планетата – човешкото тяло.“

  - Георги Жеков

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Изцелителната сила на поста

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг