Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Изнудвачът

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  15,00 лв.
  ISBN: 9786190009412
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 312 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  "Изнудвачът" е вълнуващ политически трилър, история за корупция, власт, политика и журналистика, и за мръсните тайни помежду им.
  Топ-журналистът Георги Георгиев и изкусителната пиарка Мадалена Младенова изнудват с компрометиращ сексклип за триста хиляди евро влиятелен управник, номиниран за "Кмет на годината".

  Кметът Пламен Радев изнудва политическите си опоненти и прибягва до брутални средства.

  Максим Максимов - Лорда, емигрант в Швейцария и мултимилионер с огромен авторитет, ловко манипулира правителството и всяка власт по ключови за сигурността на страната военни сделки.

  Калоян Иванов - магнетичен млад мъж с много тайни и пороци, в плен на двойствената си природа. Зад страстта към парите и безкрупулното отношение към конкурентите обаче се крие ранимо и жадно за обич сърце.

  Николай Мартинов е успял предприемач със собствен бизнес, лидер на гражданско движение, който се превръща в жертва заради принципите и почтеността си.
  Лора Маринова е главен редактор на влиятелния областен всекидневник "Полет". Млада и амбициозна, разочарована от предишна връзка, страхуваща се да обича...

  Гълъбина Добрева - Габи - самотна майка и дългогодишен репортер. Една нейна реплика ще преобърне живота на няколко човека...

  Кой е най-големият изнудвач и коя е най-голямата жертва?

  Изнудвачът разкрива безкомпромисния свят на властта, фалшивия блясък и интригуващи любовни истории.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Изнудвачът

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг