Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Изумителният свят на животните

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  19,90 лв.
  ISBN: 9789542707752
  Наличност: В наличност
  Година: 2012г.
  Страници: 128 стр.
  Размер: 21x29
  Тегло: 0.6800 кг.
  Корица: твърда
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  Могат ли котките да виждат цветовете? А защо рибите плуват на пасажи? Отговорите на тези и на много други любопитни въпроси се разкриват на страниците на енциклопедията „Изумителният свят на животните“. Изпълнена с удивителни фотографии на животни и илюстрации на любими герои от анимационните филми на „Дисни“, тази книга ще запознае децата с невероятното животинско царство. Всяка нейна страница задълбочава познанията на малките читатели за животните, подхранвайки любовта и уважението им към всички живи същества.

  Информация за родителите:

  Наистина ли кучетата са роднини на вълците? Как пълзят змиите? Кое е най-голямото животно?

  Енциклопедията „Изумителният свят на животните“ отговаря на тези и на още много други въпроси, давайки възможност на детето ви да научи за животните по забавен и пълноценен начин. Разбираема и достъпно поднесена, информацията в нея е систематизирана под формата на въпроси и отговори. Целта на книгата е да откликне на безграничното детско любопитство към удивителния свят на животните.

  Всяка глава е ясно организирана и описва животните чрез въпроси, придружени от свежи отговори, написани от специалисти по животните. Чудесните пълноцветни фотографии и любимите герои на „Дисни“ съпровождат изумителните и интересни факти и спомагат за по-живото им възприемане.

  Енциклопедията „Изумителният свят на животните“ е създадена с идеята да обучава децата и същевременно да им вдъхва трайно уважение към удивителните същества, с които споделяме планетата си.

  Авторът на книгата, д-р Доналд Мур, е изследовател на животинското поведение и природозащитник, който повече от 30 години спомага за обновяването и управлението на зоопаркове в САЩ. Той е член на Американското зоологическо дружество и на няколко научни съвещателни групи.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Изумителният свят на животните

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст