Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

JavaScript. Професионални проекти

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  24,00 лв.
  ISBN: 9548396165
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2005г.
  Страници: 560 стр.
  Размер: 16x23
  Тегло: 0.7900 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Овладейте основите на Javascript

  Започнете опита си Javascript от изучаването на фундаментални техники, включително основите на обектно-ориентираното програмиране. Ще развиете необходимите умения за боравене с базовите операции на едно софтуерно приложение, за да изградите практичен и действащ сайт за вашата организация. Представяйки ви солидни основни познания, авторите разглеждат въпросите за защитата с Javascript и предлагат съвети и похвати за откриване и отстраняване на грешки в кода. Ще поработите и със специфични функционалности на Javascript, включително функции, събития и таймери, и ще научите как да използвате документния обектен модел (DOM).

  Приложете знанията си

  Използвайте новите си умения чрез разработване на Web сайт за училище, все едно играете ролята на консултант по дизайна. Ще придобиете ценен практически опит, като установите главните изисквания на вашия клиент за функционалност, после ще разработите сложен, работещ Web сайт, богат на Javascript елементи. Интегрирайте обработка на форми, достъп "само за членове", динамични календари и създайте онлайн магазин. Ще може да тествате основните си умения, придобити от Част I на книгата.

  Разширете дизайнерските си умения

  Ще научите как да съчетавате функционалността с привлекателния дизайн чрез интегриране на елементи като превъртащи се рекламни съобщения. Ще научите също как да правите хипервръзки от тези рекламни съобщения към допълнителни страници с повече информация. По време на проекта ще подобрите уменията си в разработването на атрактивна и ориентирана към потребителя функционалност за вашия сайт.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: JavaScript. Професионални проекти

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг