Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Какво знам със сигурност

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  14,95 лв.
  ISBN: 9789542614067
  Наличност: В наличност
  Година: 2015г.
  Страници: 264 стр.
  Размер: 12х17
  Тегло: 0.3000 кг.
  Корица: твърда
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Опра Уинфри е най-уважаваната и влиятелна телевизионна водеща. В продължение на 25 години тя забавлява, просвещава и вдъхновява милиони зрители по целия свят чрез Шоуто на Опра. Тя е не само ненадминат журналист, но и жив пример как да постигнем мечтания живот.

  В „Какво знам със сигурност“ Опра говори за най-важните неща в живота: радостта, издръжливостта, любовта, благодарността, шанса, силата, благоговението... Книгата ни предлага изключителната и вълнуваща възможност да се докоснем до съкровения вътрешен свят на една от най-необикновените жени в света, като същевременно ни учи как да станем най-добрите хора, които можем. Искрени, трогателни, ободряващи, възвисяващи и често шеговити, думите на Опра се отличават с онази истинност, която ни кара да се връщаме към тях отново и отново.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Какво знам със сигурност

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Животът е пълен с възхитителни съкровища, трябва само да поспрем, за да им се насладим.


   


  Един от многото цитати, които ме докоснаха и ме накараха да се замисля. Това е книга за онези – малките неща, които ни се случват всеки ден, но ние някак, забързани в ежедневието си, не виждаме или пропускаме. Книга, която те кара да се спреш и да се огледаш около себе си. Животът наистина е изпълнен с толкова хубави неща, които са тук и сега.


  Книга, която не можеш да прочетеш и да сложиш в библиотеката си – тя стои на нощното шкафче: на всяка страница има нещо важно и ценно! Ако тръгнеш да подчертаваш цитати, трябва да подчертаеш цялата книга!


   


  Може би, докато я четете, ще си кажете като мен: „Да! И аз съм така“ или „Как не се бях замислял за това“! Познати неща, но пък според мен точно тях пропускаме в забързания си живот.


  Написана от сърце, някак близко, като разговор с добър приятел! Това беше усещането ми, докато я четях. Сякаш съм допусната до най-съкровените мисли на Опра Уинфри. Харесва ми нейната откровеност и искреност. Още повече ме впечатли това, което чета, защото знам, че са личните истории на авторката. Тя, която е преминала през толкова тежки и трудни моменти, днес върви с гордо вдигната глава и не спира да се усмихва, това определено е вдъхновяващо! Щастието ни е личен избор и наша отговорност.


   


  Това, което знам със сигурност, е, че всеки ден ни дава шанс да си поемем дъх, да хвърлим обувките и да се впуснем в танца – да живеем без угризения, изпълнени с толкова радост, веселие и смях, колкото можем да понесем.


   


  Кога за последно се смяхте от сърце? Кога танцувахте без причина? Или се наслаждавахте на една чаша с ароматен чай? Да, наистина кога...


   


  Знам, че това, което ще откриете в процеса на търсене, ще бъде фантастично, защото всъщност ще откриете себе си.


   


  Дарина Къшева