Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Международная. Имало едно време в СССР

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Международная. Имало едно време в СССР

  от Братя Григорови
  издател: Слънце
  17,99 лв.
  ISBN: 9789547422629
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2019г.
  Страници: 412 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Това е един завладяващ разказ за изключителната история на млад човек, изправен пред предизвикателството да продаде душата си и да стане доносник или да опази достойнството си, тръгвайки по нов път към един нов свят.

  Романът проследява периода на 80-те години и разказва за съдбата на българския студент Михаил Агов студент, който се превръща в един от значимите играчи на съветския черен пазар, съвсем неочаквано преплитайки живота си с главните герои на два от най-шумните шпионски скандали за времето на Студената война – „Къщата с бръмбарите“ и „Секс срещу тайни“. Основно място в развитието на сюжета е емблематичният комплекс в сърцето на Москва, известен като „Международная“.

  Описаните случки, засягащи известни личности, като внука на Ким Ир Сен, певицата Лайма Вайкуле, трио „Експресия“, представителя на администрацията на президента Рейгън, отговарящите за сигурността в посолството на НРБ и редица други, са автентични.

  През 1982 г. братята Веселин и Румен Григорови заминават за Москва, където учат икономика и живеят в града до 1989 г. След промените се занимават с международен бизнес.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Международная. Имало едно време в СССР

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг