Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Малкият Вълк: Книга за лошотията - книга 1

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Малкият Вълк: Книга за лошотията - книга 1

  от Иън Уайброу
  издател: Миранда
  12,95 лв.
  ISBN: 9786197078671
  Наличност: В наличност
  Година: 2017г.
  Страници: 160 стр.
  Размер: 15x21
  Тегло: 0.3300 кг.
  Корица: мека
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  Увлекателна, забавна, смешна!

  Книга, която ще ви сграбчи в лапите си и ще ви накара да виете от СМЯХ.

  Всичко, което иска Малкият Вълк, е да си стои на топло у дома. Родители му вярват, че дълбоко в сърцето си той е един наистина лош вълк, но в момента са разтревожени от добрите му постъпки и милото му поведение към по-малкото му братче Миризливко. Затова го изпращат на далечно пътешествие в Колежа по Коварства при чичо Зълчан, за да стане истински страшен вълк и да спечели Златен Медал за Лошотия. След много опасни приключения в най-мрачната част на Страшната гора, Малкият Вълк открива Колежа по Коварства, който е толкова ужасяващ, че даже и пощальоните не идват! А единственият преподавател се оказва най-злият, подъл, гладен и опасен звяр, накратко Големия Лош Вълк. Дали ще успее Малчо Вълчо да надхитри чичо си, за да научи 9-те правила на Лошотията и да се превърне в истински лош вълк, или ще стане само саламче върху сандвича му? Това читателят ще разбере от страниците на тази весела книга.

  Увлечен в интересните приключения на Малкият Вълк, познати от известни приказки като „Червената шапчица”, „Трите прасенца”, но променени по забавен начин, малкият читател ще бъде изненадан да научи, че в бедите и истинските опасности не помагат нито „силните” и „лошите’ , нито „Правилата на Лошотията” , а само добротата, честността и обичта на приятелите, които симпатичният герой среща в Страшната гора.

  ***

  Авторът  е известният английски писател Иън Уайброу. Книгите му са издадени в цял свят в милиони тиражи на 27 езика. Поредицата за Малкият Вълк, която включва шест книги, е носител на няколко награди за детска литература. Великолепно илюстрирани от художника-карикатурист  чичо Коля Воронцов книгите от поредицата  МАЛКИЯТ ВЪЛК са подходящи за малки и големи читатели.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Малкият Вълк: Книга за лошотията - книга 1

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст