Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Краят е моето начало

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  16,90 лв.
  ISBN: 9786191952120
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 376 стр.
  Размер: 16х23
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  В края на дните си Тициано Терцани разказва на сина си Фолко за своето голямо житейско пътешествие и за това - какво е животът.

  Така в Орсиня, под едно дърво на две крачки от гомпата, неговата къщичка в тибетски стил, в прекрасно състояние на духа той говори за живота, преминал в пътуване из света в откриване на истината. И търсейки смисъла на толкова неща, които е направил, и на толкова хора, в които се е превръщал, преминава през големите страсти на своето време.

  Напомня на младите колко важни са фантазията, любопитството към различното и смелостта да се води свободен, истински живот, богат на приключения и любов.

  ***

  „Ала междувременно ти си дошъл да ми държиш ръката и това ни дава възможност да поговорим за пътешествието на онова момченце, родено на улица „Пизана“ в работническия квартал на Флоренция, което попада сред големите исторически събития на своето време – войната във Виетнам, в Китай, падането на Съветския съюз – след това отива в Хималаите и сега е тук, в малката си Хималая в очакване на този според мен приятен час.

  Та значи, това е краят, но и началото на една история, която е моят живот, и за който ще ми бъде все още приятно да си поговоря с теб и да видим заедно, в крайна сметка, дали  има смисъл.

  Ако ме попиташ какво оставям накрая, оставям една книга, която може би ще помогне на някого да види по-добре света, както аз го чувствам така силно.“

  – Тициано Терцани

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Мнения на клиент

  секс знакомства в контакте Коментар от Annaroats
  ЭTо б0лbшe чeм TИHДEP!!! mydat.r*u (удали зBeзду)сaйт ceKc знaKoMсTB! ЗнaK0мьcя и чпoкайся yже ceг0дHя!!! (Публикуван на 19.12.19)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Краят е моето начало

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг