Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Повелителят на Камъка - книга 3 (Роман за малазанската империя)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Повелителят на Камъка - книга 3 (Роман за малазанската империя)

  от Иън К. Есълмонт

  Нормална цена: 30,00 лв.

  отстъпка -10%

  Промоционална цена: 27,00 лв.

  ISBN: 9786191931651
  Наличност: В наличност
  Година: 2020г.
  Страници: 800 стр.
  Размер: 15х21
  Тегло: 0.4500 кг.
  Корица: твърда
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  ‌Завладяващ нов епизод от епичната история на поразително изграден свят, „Повелителят на камъка“ продължава сюжетната нишка от „Завръщането на Пурпурната гвардия“ и отвежда читателите до последната глава на „Малазанската книга на мъртвите“ на Стивън Ериксън.

  Сивогрив вярва, че е избягал от миналото си. Открил школа по фехтовка във Фалар, той очаква с нетърпение спокойния живот напук на опасенията на колегата си Кайл. Но както се оказва, за един бивш Юмрук на Малазанската империя не е толкова лесно да изчезне особено щом му е издадена смъртна присъда. На трона на Малаз седи нов император, на когото не се нрави позорът след неуспешния опит за завладяване на Корел. В подземията под Унта, имперската столица, се разкрива изходът от тази злополучна ситуация: Повелителят на камъка. 

  В Корел лорд-протектор Хиам, главнокомандващият на Стражата на бурите, е заплашен от потенциалното унищожение на всичко, което му е скъпо. Изправен е пред древен враг: родените в морето Ездачи на бури се завръщат. Освен това по тези земи назрява религиозна война. Култът към Света- та Господарка, устоявал твърдо на Ездачите хилядолетия наред, сега се е заел да изкорени съперниците си. А сред надвисналия хаос местен магистрат, разследващ серия от убийства, изведнъж се оказва въвлечен в много по- древно и ужасяващо престъпление – престъпление, белязало цялата земя…

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Повелителят на Камъка - книга 3 (Роман за малазанската империя)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг