Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Златните 8

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  16,00 лв.
  ISBN: 9789542823223
  Наличност: В наличност
  Година: 2017г.
  Страници: 276 стр.
  Размер: 16x23
  Тегло: 0.3900 кг.
  Корица: мека
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  Това е историята на една сбъдната мечта. В тази книга ще прочетете истинската приказка на осем момичета, които с много труд, упоритост и талант успяха да достигнат до върха на световния спорт. Ще научите за всички трудности, за всички успехи, за сълзите, болката, лишенията, мечтите и разочарованията на осем деца, които се превърнаха в световни звезди.

   
  „Златните 8“ разказва за дългия път на най-успешния отбор в историята на българския спорт. Националният ансамбълпо художествена гимнастика в периода 2009-2016 г. спечели общо 81 медала, включително и бронз на Олимпийските игрив Рио де Жанейро. В книгата са използвани интервюта със златните момичета и техните треньори, както и текстове на спортисти от световна величина като Христо Стоичков, Йордан Йовчев, Наско Сираков, Стефка Костадинова и Ирина Винер.

  Предговорът е на златното момиче Християна Тодорова. 

   

  "След нашето футболно поколение за първи път видях и разбрах как цял един народ може да бъде обединен около отбор.И така съвсем естествено и заслужено златните момичета се превърнаха и в отбора на България. "

  Христо Стоичков 

   


  "Успяха, защото можеха, знаеха и толкова го искаха! Успяха, защото двете с Ина бяхме до тях! Защото целият ни екип беше едно голямо сърце. Те се превърнаха в отбор – епоха!"

  Илиана Раева

   

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Златните 8

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст