Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Един + един

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Нормална цена: 17,95 лв.

  отстъпка -20%

  Промоционална цена: 14,36 лв.

  ISBN: 9789542614043
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 384 стр.
  Размер: 13х20
  Тегло: 0.3000 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Една безкрайна оптимистка...

  Изоставена от съпруга си, Джес е принудена сама да води битка за оцеляване. Тя работи на две места, за да издържа дъщеря си Танзи и сина си Ники. Джес прави всичко по силите си, но парите все не й стигат. И въпреки че е оптимист по природа, понякога се чувства като най-самотния човек на света.

  + един отчаян непознат...

  Ед се намира в труден период от живота си. Заради една глупава грешка той е напът да загуби всичко: работата, състоянието, дома и дори свободата си. Ед е обвинен в злоупотреба с вътрешна информация и заплашен от седем години затвор. Въпреки че се старае да постъпва правилно, той се чувства като пълен неудачник.

  = една случайна среща...

  Учителите на Танзи настояват умното момиче да бъде записано в престижно училище. Джес обаче не може да си позволи високата годишна такса. Олимпиада по математика с голяма парична награда е единственият шанс на Танзи. Има само един проблем: състезанието е след пет дни в Шотландия...

  Ед няма намерение да спасява никого, но Джес и децата се изпречват на пътя му.

  Едно необикновено пътуване от Лондон до Абърдийн ще преобърне живота на всички.

   

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Един + един

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Понякога животът е поредица от препятствия, които просто трябва да преодолеем със силна воля.
  „Един + един“ е красива любовна история с премерена доза драматични обрати и изключително симпатични участници. Джес и Ед са съвършено различни хора, които животът събира в едно общо равенство. Но когато един завършен човек срещне друг завършен човек, не се получава нищо друго освен едно съвършено цяло. Тя е безкрайна оптимистка с безкрайни проблеми, той е объркан софтуерен специалист в сложна ситуация. От самото начало подсъзнателно всеки от двамата има нужда да помогне на другия. И правейки го, помагат най-вече на себе си. Той има нужда от положителен човек като Джес, а тя – от стабилен мъж, на когото да може да разчита.
  Това е една история за положителното, когато животът е скапан. За хубавите неща, които се случват, когато най-малко ги очакваш, но само ако наистина вярваш в тях. История за вярата във втория шанс, за една повече даваща, отколкото искаща любов. История за „ще се справим някак“ ситуациите.
  Да се прочете от хора, които са забравили, че „човек не е абониран за щастието“ и то се постига с воля и желание, а не е постоянна величина!
  Петя Анастасова