Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Италианската градина

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Нормална цена: 15,95 лв.

  отстъпка -20%

  Промоционална цена: 12,76 лв.

  ISBN: 9789542617891
  Наличност: В наличност
  Година: 2018г.
  Страници: 320 стр.
  Размер: 13х20
  Тегло: 0.2100 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Верона
  Годината е 1943-а, Италия влиза във Втората световна война... Елоди е талантлива виолончелистка и животът й е изпълнен с красотата на музиката, докато фашисткият режим на Мусолини не засяга пряко семейството й. Тя се присъединява към редиците на Съпротивата и осъзнава, че талантът й може да спасява човешки животи. Започва да предава кодирани съобщения чрез музиката и се влюбва в книжаря Лука. Но войната й го отнема... Красива млада жена слиза от лодка на пристанището в Портофино. Сега Елоди е Анна. Тя едва успява да прикрие страха, че фалшивите й документи няма да издържат проверката на немските офицери. На помощ й се притичва Анджело, местният лекар, като се представя за неин братовчед. Водена от отчаяние, тя приема предложените от него подслон, храна и сигурност. Но и в миналото на Анджело са скрити болезнени тайни. Ще върне ли появата на Елоди в живота му надеждата и радостта, които е смятал за безвъзвратно изгубени? Двамата нямат представа кой кого спасява всъщност...

   

  Още за книгата вижте тук!

  Мнения на клиент

  Коментар от Деница
  Много благодаря за добавената информация за излизането на книгата на пазара. Чакам я с нетърпение!
  (Публикуван на 28.03.18)

  Коментар от Вили
  Да, кога ще излезе? Моля Ви да поставяте дата за предстоящите заглавия - ще улесните читателите! (Публикуван на 23.03.18)

  Коментар от Деница
  Много се радвам, че ще излезе нова книга от авторката! Предните две ми харесаха страшно много. Кога можем да я очакваме? (Публикуван на 23.03.18)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Италианската градина

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг