Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

...за Здравето с Любов...

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  ...за Здравето с Любов...

  от Ади и Милен Цанови
  21,00 лв.
  ISBN: 9786197426021
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 552 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  ...за Здравето с Любов...Разкази, които лекуват...е Третата ни книга за Здраве, която по нищо, освен по Здравето, не си прилича с предидущите две: "Непрочетена книга за Здравето. Пятът на Промяната. Ние победихме рака!" и "21 дни да промениш Живота си!" Раждането на нашата Трета книга за Здраве ще затвори Първата ни Трилогия, която смело кръщаваме ПОБЕДА НАД ДИАГНОЗАТА РАК!

  В първата ни книга ви разказахме за нашата история с диагнозата „рак“ и „Имате шест месеца живот!“. Разказахме ви за битките със страха и незнанието, с настървените настоявания на конвенционалната медицина и нашата лична вяра в различното. Разказахме ви и за нашите обещания към света, че, ако ни се случи нещо добро, ние обезателно ще разкажем за него на хората. Ето така се роди нашата първа книга за Здраве!

  Болестта рак е и поводът, и причината днес вие да държите в ръцете си нашата трета книга. Едно откровено споделяне за Живота такъв, какъвто е – красив и грозен, благ и болезнен, бърз и бавен, спокоен и шумен, дързък и страхлив, самотен и жив… Или просто живот!

  Във втората ни книга „21 дни да промениш Живота си“ споделихме с вас ценни знания за алтернативните методики и практики в борбата с болестите на нашето съвремие. През погледа на други наранени хора ви разказахме и за резултатите от нашата оздравителна програма – част от нашата житейска Мисия „Удоволствието да бъдем здрави! Бъди промяната!“, на която посвещаваме дните си.

  Дойде време да лекуваме заедно нашите мисли, емоции, отношение към случките в света и хората. Дойде време да останем сами със себе си и да се опитаме да разберем дали нашите несполуки, болезнени отношения и болестни състояние не са следствия на наранена ни душевност. Нека заедно се обърнем с лице към емоционалния ни свят, за да разберем повече за себе си и кое е може би онова „нещо“, което авторитарно възпрепятства житейските ни успехи.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: ...за Здравето с Любов...

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг