Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Мечти & кошмари

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  29,98 лв.
  ISBN: 9786199098509
  Наличност: В наличност
  Година: 2017г.
  Страници: 230 стр.
  Размер: 20х27
  Тегло: 1.0000 кг.
  Корица: твърда
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Тази книга описва историята на моя живот като кулинар - от първите ми спомени, свързани с храна, през кариерата ми на готвач, до стъпването в ресторантьорския бизнес и изграждането ми като телевизионен образ.

  Тази книга е за всички, които искат да влязат в професионалната кухня. Тя е за всички ресторантьори, които ежедневно се изправят пред проблемите на бранша, и за тези, които се канят да направят първите си стъпки в него. Тук ще намерите полезни съвети, базирани на моя опит и постоянните ми срещи с хора от бизнеса. Тази книга е и за всички онези, които имат волята да променят средата, в която живеят.

  Гост-звезда е Анди Цауг, топ готвач със звезда "Мишлен", от чиято философия за храната преди години се роди мечтата ми да имам собствен ресторант.

  За мечтите, които ме движат, за върховете на успеха, но и за кошмарите от провалите - всичко това е тук. В тази книга вървим стъпка по стъпка и хапка по хапка.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Мнения на клиент

  нови книги Коментар от Даниела
  Много съм впечатлена от многото автори и издадени книги през последната година. Книги написаха и издадоха хора като Криско, през Юлиана Дончева, проф. Даниел Вълчев/много лъжливо човече/ до Иван Манчев, да не говорим за писателките Венета Райкова и Ваня Червеняшка всички те имат нещо да ни кажат. каква е тази суета или отново е някаква далавера за докопване до европейски пари? (Публикуван на 05.12.17)

  Божилова Коментар от Виолета
  Бих искала да получа книгата с афтограв. (Публикуван на 03.12.17)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Мечти & кошмари

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг