Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Нисковъглехидратно хранене за всеки ден

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Нисковъглехидратно хранене за всеки ден

  от Деница Георгиева
  издател: Вдъхновения
  25,99 лв.
  ISBN: 9786197342383
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 144 стр.
  Размер: 14х21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: твърда
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Имаш излишни килограми или се бориш със здравословен проблем, свързан с теглото? Искаш да отслабнеш и да подобриш здравето си? Превърнала си спазването на диети и хранителни режими в част от ежедневието си и дори си го извисила до изкуство? Опитала си всевъзможни планове и програми, но така и не успяваш да получиш желания резултат и да го задържиш? Може би дори си пробвала нисковъглехидратно хранене, но не си съвсем доволна от постиженията си? Къде бъркаш тогава?

  Високомазнинното нисковъглехидратно хранене не е просто мода. То се основава на задълбочени научни изследвания и на постигнатите от безброй хора по целия свят успехи. Има обаче твърде много нюанси и специфики, които може да объркат недобре информирания потребител и да компрометират резултатите. Тук на помощ идва най-новата книга на издателство „Вдъхновения“, „Нисковъглехидратно хранене за всеки ден – бързо и лесно“ от Деница Георгиева.

  Деница Георгиева е популярен кулинарен блогър, списващ блога Healthy with Deni. В дебютната си кулинарна книга Деница не просто предлага част от авторските си рецепти, подходящи за високомазнинна нисковъглехидратна диета, но и ни представя достъпно, ясно и разбираемо основите на този набиращ все по-голяма популярност режим на хранене.

  Рецептите в книгата са семпли, основно за сравнително бързи ястия с малко на брой, достъпни и лесни за намиране продукти, подходящи за всеки вкус и всякакъв индивидуален вариант на следване на режима. Сред рецептите има такива за закуски, основни ястия, супи, салати, десерти, дресинги и сосове. Авторката дава и конкретни насоки за „сглобяване“ на пълноценна нисковъглехидратна порция, с помощта на които човек може по всяко време лесно да си приготви нещо подходящо за хапване по режима извън предоставените рецепти.

  Особено ценна е частта с посочване на някои от най-често допусканите грешки при прилагане на режима, която ще те предпази от попадане в обичайните капани и ще ти гарантира, че ще постигнеш търсените резултати (с индивидуално темпо, разбира се) и няма да навредиш на здравето си.

  Представеното пълно меню за една седмица, основано на рецептите в книгата, и списъкът за пазаруване ще улеснят навлизането ти в режима и ще ти дадат увереността, че здравословното е съвсем достъпно за всеки и че не е трудно да превърнеш приготвянето на подобряващи здравето ястия в проста ежедневна дейност.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Нисковъглехидратно хранене за всеки ден

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг