Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Детска академия за добри обноски

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Нормална цена: 14,99 лв.

  отстъпка -10%

  Промоционална цена: 13,49 лв.

  ISBN: 9786191515165
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2019г.
  Страници: 120 стр.
  Размер: 17х23
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Експертът по добри обноски Невена Басарова представя най-важните правила от етикета за деца. С практичните съвети и прекрасни илюстрации тази книга се превръща във вълнуващо пътешествие, което помага на малките читатели да откриват света около себе си с уверена усмивка.

  „Детска академия за добри обноски“ е книга за правилата. За тези правила, които не ограничават, а дават свобода на всяко дете. Свободата да може, свободата да знае как да постъпи, свободата да бъде себе си и да има приятели. Свободата да избере да бъде специално.
  Експертът по добри обноски Невена Басарова събира тук най-важното от своя опит в обучението по етикет. С помощта на прекрасните илюстрации на Стелияна Донева книгата се превръща във вълнуващо приключение, което помага на читателите да откриват света около себе си с уверена усмивка. На страниците на „Детска академия за добри обноски“ всяко дете ще открие как:

  • да прави добро впечатление, където и да се появи;

  • да се запознава и да се ръкува правилно;

  • да спазва добра хигиена;

  • да печели нови приятели;

  • да пътува с добри обноски в самолет, автомобил и влак;

  • да управлява гнева и страха си;

  • да прави разлика между мечти и цели;

  • да се храни възпитано и да хапва лесно „трудни“ храни;

  • да бъде любезно и да отстоява личното си пространство;

  • да се чувства добре прието в детската градина и в училище;

  • да общува безопасно в интернет; 

  • да опазва природата;

  • да е най-щастливото дете в света!

  Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, където обучава деца, тийнейджъри и техните родители как да се държат в обществото. Невена е сертифициран треньор по емоционална интелигентност, сертифициран експерт по социален етикет от престижната академия Minding Manners International в Лондон и създател на иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват. Носител е на годишна награда за обучение и развитие на списание Business Lady.

  ***

  Жени като Невена Басарова затвърждават вярата ми, че майката може всичко. 

  Децата се раждат с характер и призвание и е почти невъзможно да променим това. Но добрите маниери зависят изцяло от нас, родителите.

  - Мария Пеева, основател на сайта „Мама Нинджа“

  Аз имах огромното удоволствие да работя с госпожа Невена Басарова и да бъда неин ментор. Тя е един от най-рафинираните преподаватели в областта на етикета и добрите маниери не само в България, но и в световен мащаб. Познанията ù в тази област са на много високо ниво, което прави обученията й много ценни, интересни и търсени. 

  Етикетът е един от основните компоненти за успех на нашите деца не само в професионален, но и в личен план.

  Тъй като добрите маниери трябва да се преподават и усвояват от най-ранна възраст, госпожа Невена Басарова би била най-правилният ви избор. 

  - Мариан Паркър, експерт по бизнес етикет

  „Детска академия за добри обноски“ е уникална по рода си книга, която стъпка по стъпка въвежда децата в света на фините маниери. Чрез конкретни практични съвети тази книга помага и на родителите да подходят структурирано в подготовката на децата си за обществото, което ги очаква. Етикетът и добрите обноски могат да отворят много врати за лично и кариерно развитие, а Невена Басарова е най-добрият учител, който ще ви помогне да преминете през тях уверено, да се представите в най-добрата си светлина и да достигнете пълния си потенциал.

  - Таня Димитрова, генерален консул на България в Милано 

  В лицето на Невена Басарова срещнах професионализъм и изключителна способност да мотивира децата да бъдат толерантни едно към друго и да спазват правилата за добро държание. Моята вече седемгодишна дъщеря с нетърпение очаква следващите уроци при госпожа Басарова, за да затвърди усещането си, че е една истинска малка дама. Сигурна съм, че книгата „Детска академия за добри обноски“ ще помогне на много деца да се почувстват по-уверени и щастливи.

  - Биляна Тончева, адвокат

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Детска академия за добри обноски

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг