Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

По-здрави бебета

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  18,00 лв.
  ISBN: 9789542824985
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2017г.
  Страници: 248 стр.
  Размер: 17х23
  Тегло: 0.4100 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Всяко бебе се нуждае от майчина любов и подходяща храна, за да расте здраво и щастливо. И ако любовта идва като безусловен рефлекс, то храненето често пъти е свързано с много въпроси:

  ·        Как храната е свързана с детското здраве?

  ·        Кои са истинските и полезни храни сред многото хранителни продукти на пазара?

  ·        От какви хранителни вещества се нуждае бебето?

  ·        Какво е нужно да знаем за кърменето?

  ·        Кога и как да започнем със захранването?

  ·        Как да изберем правилния вид захранване за нашето бебе?

  ·        В каква последователност и как да въвеждаме новите храни?

  ·        Как да приготвяме домашна храна за бебето, без това да ограничава времето ни с него?

  ·        Как да храним прохождащото дете?

  На тези и на още много други въпроси давам отговори в настоящата книга, споделяйки знанията си като  специалист по хранене от Институт по природосъобразно хранене в Канада и практическия си опит като майка в България.

  „Много от нас се замислят с какво се храним, чак когато имаме деца. Защото със сигурност искаме най-доброто за тях. Но кое е то? Естествено - здравето на първо място. Майчинството е изпълнено с въпросителни. Да бъдем по-подготвени, да отгледаме здрави и добри деца е нашата най-важна задача. Бъдете подготвени за нея! Радвам се, че и в България вече има нутриционист, който да ни помага в тази насока. А след като прочетох ценните съвети на Маги познах в нейно лице не само специалист, а и приятел. Доверете й се!“

  Светла Иванова, майка на две деца, певица, писател, йога инструктор

  „Книгата „По-здрави бебета” е рецепта за хранене на бебето от мисълта за зачеването му до 2 годишна възраст, направена от знание, наблюдение и любов. В книгата има всичко – от знание за физиологията и нуждите на детето, експертност за храните – до конкретни рецепти и изграждане на меню. Магдалена, която добре познавам като един от „вкусните” и в същото време здравословни нутриционисти ще ви изненада и зарадва. Изненадата идва от разбиването на митове по отношение на храненето и здравето на детето и коренно различния подход към така наречените „задължителни съставки” на бебешкото меню. А радостта идва от ясните отговори, практическите съвети и толерантността към родителя и неговата грижа. Най-важната съставка на храненето е любов, а любовта отправя към храненето ново отношение.

  Ива Дойчинова, журналист

  ***

  Магдалена Пашова е холистичен нутриционист и цветотерапевт по системата Bush Flower Essences. Работи с жени, които искат да подобрят здравето и начина си на хранене, с бъдещи и настоящи майки, с малки деца. Организира различни тренинги, лекции и уебинари. Прилага холистичен подход към здравето, който включва начин на хранене, начин на живот и мислене. Повече за нея може да прочетете в сайта й www.naturelita.com

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: По-здрави бебета

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг