Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

52 цитата (Иво Иванов)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  15,00 лв.
  ISBN: 9786197300802
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 224 стр.
  Размер: 224
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Между страниците на този бележник са събрани 52 избрани цитата от книгите „ Кривата на щастието “ и „Отвъд играта“, чийто автор е Иво Иванов, един от най-добрите български писатели. Но освен неподражаемите текстове, посветени на действителни личности и събития, тези парчета от истории са послания за човещина, доброта, несломима воля и любов, която променя животи. 

  ***

  Винаги съм вярвал, че за да откриеш една необикновена, изумителна, единствена по рода си история трябва просто да попиташ първият случаен минувач на улицата.

  Всеки човек е носител на поне една неподражаема притча...на една прекрасна песен...на един зашеметяващ роман...на един достоен за холивудска продукция житейски сценарий.

  Не трябва да оставяме своите страници ненаписани и своето повествование само за себе си, защото те могат да бъдат от полза не само за техния автор. Самото писане не е особено трудно. Трябва просто да седнеш пред хартията или компютъра, да отвориш раните си и да започнеш да си спомняш, да преживяваш.

  Всичко е много по-лесно и истинско, когато взимаш мастило от болките си, от собствените си истории, терзания, мечти, провали и триумфи.

  52 цитата извадени от своя контекст не са история. Те са просто думи...мисли изтръгнати от мястото където винаги са се чувствали щастливи и където честно казано навярно искат да се върнат. Но в случая те са и още нещо – надеждата, че ще ти помогнат да посегнеш към ключа в твоя джоб. Ключът към тайната, която си ти.

  На следващите страници ще откриеш 52 апела към теб и твоята ненаписана книга.

  Моля те, напиши я! За мен. За себе си. За хората, които те обичат. И за тези, на които твоята история някой ден ще подаде ръка.

  Ето, това е хартията. Мастилото зависи от теб.

  - Иво Иванов

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: 52 цитата (Иво Иванов)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг