Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Кацането

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  15,00 лв.
  ISBN: 9789542829645
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 272 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Йордан Колев е професионален пилот – на Боинг и на Еърбъс. Летял е във Виетнам, на остров Мавриций, в Турция, в Европа и това му е позволило да опознае цялата екзотика на необозримия свят. Първата му книга – От Рио до Кейптаун – е знаменит документален разказ за една осъществена мечта, за едно плаване на яхта в Атлантическия океан, но това всъщност е разказ за безнадеждността на свободата, за срещата на един малък, пределно „сгъстен“, пренаселен човешки свят с безкрая и смайващата пустота на океана.

  Преди година Йордан Колев приятно ме изненада с новата си книга Кацането, роман който щастливо обединява екшъна с достойнствата на психологическата проза. Професионалният опит на автора му дава възможността да пресъздаде освен пределно драматичната ситуация, неистовите мигове на изпитание, но и да нарисува цяла галерия от художествени образи – всеки изправен пред ужаса, съвършенствотои величието на Страха. Романът Кацането е повличаща, на места разтърсваща, написана с професионален замах и в същото време автентична проза.

  -Владимир Зарев  Мнения на клиент

  Не струва Коментар от Петър
  Повест за куп различни хора, чийто съдби се вплитат в лека самолетна катастрофа. Съдбите са плоски и картотени. Нравите са неприятни и първични. Езикът е беден. Цената е висока. (Публикуван на 17.02.20)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Кацането

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг