Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Съдбовен път

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  15,90 лв.
  ISBN: 9786191573196
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 428 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Животът се свежда до поредица от избори.

  Да се вкопчиш в миналото…

  Да го пуснеш…

  Да забравиш…

  Да простиш…

  По кой път ще поемете?

  Джуд Фарадей е щастлива съпруга и майка, изцяло отдадена на децата си. Близнаците ѝ Мия и Зак са умни и щастливи тийнейджъри. Когато съученичката им Лекси Бейл, израснала в приемни семейства, влиза в живота на семейство Фарадей, Джуд е онази, която ѝ оказва най-голяма подкрепа. Лекси бързо се превръща в най-добрата приятелка на Мия, а Зак се влюбва в нея и тримата стават неразделни. Но последната година от гимназията донася неочаквано нещастие, когато една нощ най-големите кошмари на Джуд се превръщат в реалност: станал е пътен инцидент. В един миг нейният идиличен живот е разтърсен из основи. Джуд иска някой да понесе наказание за случилото се, а по всичко изглежда, че вината е на осемнайсетгодишната Лекси Бейл.

  Лекси губи всичко, което има значение за нея – момчето, което обича, мястото си в семейството, най-добрата си приятелка.

  Няколко години по-късно тя се завръща, а сърцето ѝ все още таи чувства към Зак. Изтърпяла наложеното ѝ наказание и по-мъдра от преди, тя иска справедливост. И тогава Джуд ще трябва да се изправи пред жената, в която Лекси се е превърнала…

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Съдбовен път

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг