Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Лицето като огледало

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  11,95 лв.
  ISBN: 9789542608158
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2010г.
  Страници: 264 стр.
  Размер: 14x21
  Тегло: 0.2950 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

          Представете си, че можете, просто като погледнете някого, да добиете представа какъв е бил животът му, как мисли, чувства и действа. Представете си, че лицето на партньора ви разкрива кое е най-доброто разрешение на конфликтите между вас. И най-важното – представете си, че мъдростта, която ви е нужна, за да бъдете себе си, е „изписана” на лицето ви.
          Всичко това е напълно възможно с помощта на древното китайско изкуство за разчитане линиите на лицето. То използва същите принципи за баланс между духа и тялото, послужили за основа на акупунктурата и китайската медицина. Лицето разкрива най-дълбоката ви същност, силните и слабите ви страни, най-големите ви страхове и скритите ви копнежи.
          Авторката на книгата - Джийн Хейнър, е живяла дълги години в Китай и има 25-годишна практика като консултант по физиогномика и фън шуй. Тя ни повежда из свят, където линиите на лицето не са естетически проблем, който трябва да бъде решен, а свещена калиграфия на душата. Тази книга може не само да ви разкрие каква е природата и съдбата ви, но и да ви помогне да разгадаете другите, да четете в тях като в отворена книга. Наученото ще промени начина, по който се оглеждате в огледалото – и в очите на околните.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Лицето като огледало

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг