Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Français : 7 sur 6 / 7 по шестобалната система (тестове по френски език за външно оценяване) + audio DVD

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Français : 7 sur 6 / 7 по шестобалната система (тестове по френски език за външно оценяване) + audio DVD

  издател: Колибри
  18,00 лв.
  ISBN: 9786191508365
  Наличност: В наличност
  Година: 2016г.
  Страници: 112 стр.
  Размер: 17х22
  Тегло: 0.2000 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  "Français : 7 sur 6 или 7 по шестобалната система" е помагало, предназначено предимно за учениците, които се подготвят за националното външно оценяване по френски език в края на VIII клас с интензивно изучаване на езика.В този случай то може да се използва колективно в училище и самостоятелно – за трениране и за оценяване на постиженията в четири области: разбиране на устна реч, разбиране на писмена реч, лексика и граматика и писане.

  "Français : 7 sur 6 / 7 по шестобалната система" е и за тези, които искат да усвоят добре рецептивните умения на ниво А2+ – В1, въз основа на които могат да развиват и продуктивните си компетентности за говорене и за писане, за да ги прилагат успешно в процеса на обучение, на изпити и състезания, както и в реални ситуации при ежедневното общуване на френски език.

  Помагалото може да се използва като допълнение към избран от учителите и учащите учебник и/или граматика и е ценен помощник при овладяването на френския език с добрия подбор на разнообразни автентични и адаптирани свързани текстове и ясно формулирани инструкции за изпълнението на задачите към тях.

  Аудио записите, транскрипциите на текстовете за слушане и ключът с верните отговори в приложение естествено допринасят за успешното използване на помагалото според потребностите на всеки.

  7 по шестобалната система е повече от успех!

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Français : 7 sur 6 / 7 по шестобалната система (тестове по френски език за външно оценяване) + audio DVD

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст