Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Превоз на опасни товари по шосе ADR 2019 (Основен курс) + Зебра ADR

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Превоз на опасни товари по шосе ADR 2019 (Основен курс) + Зебра ADR

  издател: Зебра
  14,99 лв.
  ISBN: 9786197144086
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2019г.
  Страници: 280 стр.
  Размер: 17х24
  Тегло: 0.4500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Изданието е съставено съгласно учебната програма за обучение на водачи, превозващи опасни товари по шосе, като са отразени и настъпилите изменения и допълнения в ADR 2019. Учебното помагало е предназначено за подготовка при първоначално явяване на изпит и за удължаване срока на валидност на свидетелствата за водачите на МПС за превоз на опасни товари. Книгата е отличен настолен помощник за всички транспортни, спедиторски и други фирми, занимаващи се с превоза на опасни товари. Като отделна брошура са добавени и Писмените инструкции в съответствие с ADR 2019.

  С учебното помагало получавате и код за активиране на мобилното приложение ЗЕБРА ADR. В приложението са поместени следните полезни материали:

  - изпитни въпроси с генератор на листовки за самоподготовка и провеждане на изпит;
  - знаци за опасност поставяни на опаковки, контейнери и пътни превозни средства;
  - дигитална таблица A с всички опасни вещества по ADR 2019;
  - генератор на транспортни записи, поставяни на товарителницата/CMR;
  - таблици - смесено товарене и изключени количества;
  - предпътен чек лист;
  - екипировка и др;

  Мобилното приложение ЗЕБРА ADR предоставя и нова възможност да се подготвите отлично за изпитите за придобиване и удължаване срока на валидност на ADR-свидетелството за водач.  Приложението предлага три режима на работа:

  Обучение – обхваща всички изпитни въпроси от масивите за различните специализирани курсове по ADR, като въпросите са съгласно учебната програма;

  Тренировка – този режим ви предоставя възможност да решавате примерни изпитни тестове и да се подготвите отлично за теоретичния изпит на мобилно устройство (смарт-фон или таблет);

  Изпит – в този режим за точно определено време (съобразено с методиката за провеждането на изпитите за придобиване и удължаване срока на валидност на ADR-свидетелство) се дава възможност да решите случайно генериран тест. След приключването на теста, резултатите се визуализират.

  Мобилното приложение ЗЕБРА ADR е свързано с новото учебно помагало посредством QR кодове, които при сканиране ще ви отведат до полезни учебни филми.

  ЗЕБРА ADR работи навсякъде и не изисква интернет връзка! Разбира се, вашето мобилно устройство ще ви уведоми при налична актуализация, за да получите най-новите изменения.

  Писмени инструкции

  Като помощно средство при аварийна ситуация, която може да възникне по време на превоз, в кабината на превозното средство, на леснодостъпно място, трябва да се намират писмените инструкции. Това е документ, който е приложим за всички видове опасни товари - публикуван e в подраздел 5.4.3.4 на Приложениe ІІ на ADR. Тези инструкции трябва да бъдат осигурени от превозвача за екипажа на превозното средство преди началото на пътуването и да са на такъв език (езици), на който всеки член на екипажа може да чете и да разбира.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Превоз на опасни товари по шосе ADR 2019 (Основен курс) + Зебра ADR

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг