Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Визуализация за всеки

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Визуализация за всеки

  от Иван Николов
  13,00 лв.
  ISBN: 9786192290191
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 318 стр.
  Размер: 16х24
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Книгата включва теми относно развитието на визуализацията, методи и уреди за визуализация, както и визуализация на макро- и микрообекти.

  Хората получават ежедневно 86-90% от цялата информация за света с помощта на очите си. Очилата и смартфоните днес са във всеки джоб или чанта, а интернет помага данните да се контролират, манипулират и разпространят. Визуалната комуникация позволява да виждаме, откриваме, изваждаме и свързваме, да организираме бизнеса и ежедневието си. Междувременно полето на big datа от 60 терабита през 2012 г. достигна до няколко петабита, създавайки авангардни технологии за опериране с масивните корпоративни библиотеки.

  Визулизации за всеки е предназначена за читатели, които се занимават с генериране на изображения, визуализация на данни, образни методи и технологии, компютърна визуализация и медицинска физика, записване на снимки и видео за предаване по оптичните интернет мрежи.

  Наръчникът включва:

  - визуална информация за форматирането на различни изображения

  - приносите на нобелови лауреати за развитието на визуализацията

  - основните 13 направления на методите за визуализация на данни

  - справочна литература и интернет адреси на чуждестранни фирми

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Мнения на клиент

  Визуализация за всеки Коментар от Кеворк Терзиян
  Видях книгата случайно при колеги от БАН. Прелистих таблиците с приложенията и бързо се ориентирах за съдържанишето на наръчника. Впечатлиха ме разделите за приложенията на лазерите, роботите и космическите апарати, които генерират визуални данни за разпространение чрез интернет.
  Това може да бъде настолна книга за много хора, ако успеят да си я купят отнякъде. По книжарниците наръчникът не се експонира, а в мрежата се търси по заглавието или чрез предварителна информация. Жалко... (Публикуван на 10.11.19)

  Визуализация за всеки Коментар от Майя Константинова
  Прочетох с интерес тази нова книга, която не може да се види в книжарниците.
  Всеки читател може да намери своето работно поле. Например, фотоапарати и видеокамери, мобифони и таблети, инструменти за компютърна и медицинска визуализация, системи за лазерни и сателитни комуникации, роботи и машинки с изкуствен интелект, космически средства с нови марсоходи и други визуализиращи техники.
  Разбира се, ако някой човек случайно намери този наръчник.
  Физик - метролог (Публикуван на 27.10.19)

  Визуализация за всеки Коментар от Васил Иванов
  Ние с колеги от БАН се събрахме да разгледаме настоящия наръчник. Склонни сме да дадем оценка 5 поради широкия обхват на темите в книгата, които касаят съвременните интернет потребители. Многобройните снимки и приложенията към главите бързо ориентират читателите към конкретните раздели от полето на визуализацията. (Публикуван на 21.10.19)

  Визуализация за всеки Коментар от Иван Николов
  Наръчникът съдържа богата информация за методите и средствата за визуализация в много области от практичната дейност на хората. Книгата ще бъде полезна преди всичко на учащите се и активните потребители на интернет мрежите при размяна на визуални данни.
  ИТ експерт. (Публикуван на 23.09.19)

  Визуализация за всеки Коментар от Иван Николов
  Този печатен продукт се оказа доста интересен поради широката гама от визуални методи и апарати, които сега масово се използват от потребителите на оптичния интернет. Бих си позволил да препоръчам "Визуализация за всеки" на гимназистите, студентите и младите бизнесмени, които ежедневно получават и изпращат цветни снимки и разнообразни видео записи.
  От преподавател по информационни технологии. (Публикуван на 23.09.19)

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Визуализация за всеки

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг