Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Учебници

 
 

Уважаеми клиенти,

 Поръчайте учебници за вашето дете от онлайн книжарница Hermesbooks.com!

 Възползвайте се от нашето предложение - при колективна поръчка на учебници и учебни помагала (над 10 бр. от едно заглавие) ще получите отстъпка 10%.

 Моля, имайте предвид, че отстъпката не се изчислява автоматично на сайта, но ще бъде калкулирана при доставка и плащане с наложен платеж.

 В случай на въпроси и нужда от съдействие може да се свържете с нас на order@hermesbooks.com.

 

 

 

 

В секцията за учебна литература ще намерите учебници и учебни помагала за ученици от първи до дванадесети клас. Предлагаме също специализирани издания и помагала за детската градина.

Сборници с тестове, пробни изпити, въпроси за матура, задачи по математика и биология, насоки за матурата по география, справочници за кандидат-студенти – в Hermesbooks.com ще намерите всичко необходимо за успешна подготовка за матура, както и за кандидатстване във висше учебно заведение.

Прегледайте и подраздела с университетски издания. В него ще намерите помагала, студии, сборници, които ще ви помогнат да се подготвите за своите изпити.

За да ви улесним, предлагаме безплатна доставка за всяка поръчка над 30 лв., както и няколко различни начина на плащане.

Преглеждайте внимателно за тези учебници и помагала, които е посочил учителят на вашето дете или преподавателят ви. Сигурни сме, че ще ги намерите при нас заедно с множество допълнителни, практични образователни издания.

 

Задай във възходяща посока
Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...

 

Задай във възходяща посока
Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...