Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Искам да науча повече по български език и литература за 4. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираемите учебни часове (Булвест 2000)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Искам да науча повече по български език и литература за 4. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираемите учебни часове (Булвест 2000)

  от Лилия Вълкова, Христина Сергеева
  издател: Булвест 2000
  6,60 лв.
  ISBN: 9789541814994
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 76 стр.
  Размер: 20х28
  Тегло: 0.0900 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Учебното помагало допълва и разширява подготовката по български език и литература в избираемите учебни часове, като надгражда усвоените знания, умения и компетентности в задължителните часове в 4. клас. Разработените 34 теми са представени на две страници и изцяло следват усвоеното учебно съдържание. Предложени са и теми за входяща и изходяща диагностика, както и приложение, което обобщава всички основни езикови понятия и явления, усвоени в началния етап.

  Приложението в екземплярите за учителите съдържа и примерна учебна програма за разширена и допълнителна подготовка по български език и литература в избираеми учебни часове, както и текстовете на включените диктовки.

  Вариантите на работа по различните теми включват:

   - разнообразни и занимателни дейности за развиването на езиковите, литературните и комуникативно-речевите умения на учениците;
   - текстове за усъвършенстване на уменията за четене с разбиране;
   - занимателни задачи, включващи новите понятия;
   - задачи за създаване на различни видове текстове, за писането на които са обособени специални места;
   - функционални илюстрации към използваните литературни произведения.

  Учебното помагало може да се използва не само в избираемите учебни часове, но и за диференцирана, индивидуална и самостоятелна работа, както и при целодневно обучение.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Искам да науча повече по български език и литература за 4. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираемите учебни часове (Булвест 2000)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг