Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Сборник по математика за 4. клас - втора част (Коала Прес)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Сборник по математика за 4. клас - втора част (Коала Прес)

  от Нина Иванова, Лилия Дилкина, Константин Бекриев
  издател: Коала Прес
  15,00 лв.
  ISBN: 9786197536072
  Наличност: В наличност
  Година: 2020г.
  Страници: 192 стр.
  Размер: 20x28
  Тегло: 0.4400 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Сборникът съдържа всички теми от учебната програма по математика за 4. клас, влязла в сила от учебната 2019/2020 година.

  Всяка подтема включва три рубрики - ЗНАМ, МОГА и МОГА ПОВЕЧЕ.

  Рубриката ЗНАМ обхваща основния обем от знания, които трябва да владеят учениците, преди да започнат самостоятелна работа по задачите в темата. Степента на трудност на задачите, включени в рубриката МОГА, не надвишава нормите за резултатите от обучението по математика, предвидени в Държавните образователни стандарти. Към децата с изявени възможности и интереси в областта на математиката е ориентирана рубриката МОГА ПОВЕЧЕ. Те са подходящи и за групова работа в часове за допълнителна подготовка на по-високо ниво.

  В края на всяка тема са предложени две примерни контролни работи - ПРОВЕРЯВАМ ДАЛИ МОГА и ПРОВЕРЯВАМ ДАЛИ МОГА ПОВЕЧЕ, съответно с нормална и по-висока степен на трудност, и ТЕСТ. Структурните особености на предложените в сборника тестове са сходни с тези на модела за Национално външно оценяване по математика след 4. клас, предложен от МОН, но обемът е съобразен с времетраенето на един учебен час.

  Рубриката МОГА и контролните работи (ПРОВЕРЯВАМ ДАЛИ МОГА и ПРОВЕРЯВАМ ДАЛИ МОГА ПОВЕЧЕ) са оформени като работни листове.

  След някои от темите ще откриете и практическа задача - ПРИЛОЖЕНИЕ. Най-често то има занимателен характер и предоставя възможност за развиване на технически и чертожни умения.  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Сборник по математика за 4. клас - втора част (Коала Прес)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг