Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Диктовки за 1. клас (Просвета)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Диктовки за 1. клас (Просвета)

  от Поли Рангелова
  издател: Просвета
  3,90 лв.
  ISBN: 9789540132914
  Наличност: В наличност
  Година: 2017г.
  Страници: 44 стр.
  Размер: 14х21
  Тегло: 0.0500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели
   

  Анотация

  Помагалото „Диктовки за 1. клас” е съобразено с изискванията на новата учебна програма по български език и литература за 1. клас. на МОН. Съдържа разнообразен материал за диктовки – думи, изречения и текстове. Обхванати са буквеният и следбуквеният етап на началното ограмотяване. 

  В сборника са предложени различни по цел на изказване изречения, за да може първокласниците да развият усет да ги разпознават и правилно да поставят препинателните знаци в края им.

  Текстовете за диктовка са наситени с изучаваната буква, като към повечето теми са предложени по няколко текста. В част от тях се съдържат думи с правописни особености, което дава възможност на първокласниците да се подготвят за овладяването на важни правописни знания и умения, усвоявани в следващите класове. Целесъобразно е при тези текстове да се осъществяват коментирани диктовки – думата с особен правопис да се обсъди и после да се запише. 

  Помагалото е ценен помощник както за учителите, които преподават в 1. клас, така и за родителите на първокласници, които желаят да работят допълнително с децата си вкъщи.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Диктовки за 1. клас (Просвета)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг  Въведете текст