Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Кобрата

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  14,99 лв.
  ISBN: 9789546551443
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2010г.
  Страници: 400 стр.
  Размер: 13x20
  Тегло: 0.3150 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Безукорно проучвана, ясно изложение, теми почерпени от заглавията на вестниците - Фредерик Форсайт създаде международния трилър такъв, какъвто го познаваме и искаме. И го прави за пореден път.

  Какво би се случило, ако имате карт бланш да се изправите срещу злото? С всички сили и всички средства. Какво бихте направили? От десетилетия насам светът се бори с наркокартелите и губи войната, понеже милиардите долари, с които те разполагат, ги правят най-могъщите и най-унищожителни организации на света. До момента, когато от един мъж е поискано да се заеме с нещата. Пол Деверо е отговарял за специалните операции на ЦРУ, много преди да го пратят в пенсия заради неговата безжалостност. Но този път той може да разполага с всичко, от което се нуждае, и да прави всичко, което смята за нужно. Защото за разлика от преди този път няма граници, няма правила и никой не задава въпроси. Войната пламва, но никой не може да каже кой ще е крайният победител...

  Фредерик Форсайт е автор на 15 романа и сборници с разкази, сред които "Денят на чакала", "Отмъстителят", "Ветеранът", "Кучетата на войната", "Четвъртият протокол", "Дяволската алтернатива", "Досието O.D.E.S.S.А.", "Парламентьорът" и "Афганеца".

  "Ветеранът Форсайт показва за пореден път, че е майстор на политическия трилър, като взема проста, но напълно оригинална идея, и я превръща в завладяваща история. Неназован, но напомнящ Обама американски президент, отвратен от ужасите, причинени от незаконната търговия с наркотици, решава да стовари цялата тежест и ресурси на федералното правителство върху международната търговия с кокаин. Той започва с обявяването на търговците и картелите им за терористи, подлагайки ги на нови и обстойни юридически процедури, а след това вкарва в играта бившия директор на ЦРУ Пол Деверо, поставяйки го начело на екипа, който ще понесе бремето. Деверо, известен като Кобрата от времето, когато е работил, е от старата школа - умен, безжалостен, неумолим и с пълномощия от президента да използва всички институции на администрацията. Форсайт прецизно излага как всичко би трябвало да се сработи, а читателите следват развитието с интерес, питайки се защо нещата не се случват по същия начин и в живота. Отговорът е същността на този увлекателен, напрегнат и интелигентно написан роман."

  Пъблишърс Уикли

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Кобрата

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг