Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Кой иска да играе с кукли? - Малкият Никола (поредица за най-малките)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Кой иска да играе с кукли? - Малкият Никола (поредица за най-малките)

  от Госини и Семпе
  издател: Колибри
  5,99 лв.
  ISBN: 9786191506460
  Наличност: В наличност
  Година: 2015г.
  Страници: 32 стр.
  Размер: 14х19
  Тегло: 0.0650 кг.
  Корица: мека
  Цветност: цветна
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Мари-Едвиж е направо ужасна: за да дружи с нея, Николà се озовава пред предизвикателство. Трябва да играе на татко и майка и да се грижи за нейната кукла цял един ден!

  Какво ще кажат приятелчетата му, когато разберат, че Николà играе момичешки игри?

  Малко след като „Ваканциите на малкия Николà“, вторият пълнометражен филм с най-прочутия ученик в детската литература, излезе по екраните, интересът към историите за Николà е още по-голям! Кой иска да играе с кукли? е лека, възхитително забавна книжка, съпроводена с красиви цветни илюстрации, пригодени за психиката на най-малките.

  ***

  Поредицата от четиринадесет заглавия за малкия Николà е предназначена за малчугани, които правят първи стъпки в четенето. Книжките са леки, възхитително забавни, съпроводени с талантливи цветни илюстрации, пригодени за психиката на най-малките! Историите са подходящи за дечица, които се учат да четат - в предучилищна възраст или в детската градина. Авторите са адаптирали разказите за знаменития герой на хумориста Рьоне Госини, но за разлика от оригиналите, където повествованието се води от името на Николà, тук то е обективизирано и наситено с пряка реч.

  Приключенията на Николà и неговите щури приятелчета се развиват в реалния детски свят – забравете за магии, чародеи и духове! От друга страна, историите са рядък пример за мил хумор и автентичен досег с невинната омая на детството. Наред с момчетата в много от случаите се изявяват и две очарователни девойки: Луизет и Мари-Едвиж. Като цяло поредицата отговаря на всички изисквания, за да бъде включена за изучаване в детски предучилищни подготвителни групи.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Кой иска да играе с кукли? - Малкият Никола (поредица за най-малките)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг