Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Ковачница на мрак - книга 1 (Трилогия за Карканас)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Ковачница на мрак - книга 1 (Трилогия за Карканас)

  от Стивън Ериксън
  издател: Бард
  19,99 лв.
  ISBN: 9789546554741
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2014г.
  Страници: 832 стр.
  Размер: 15х22
  Тегло: 1.2000 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Сега е време да разгънем сказание трагично, което ще подреди декора за всички бъдещи сказания... и всички вече разказани!

  Векът на Мрака е и владението, наречено Куралд Галайн – отечество на Тайст андий и управлявано от Майка Тъма от цитаделата й в Карканас. Сега то е под заплаха. Великият воин герой на простолюдието, Вата Урусандер, е подкрепен от своите следовници да вземе ръката на Майка Тъма, но нейният Консорт, лорд Драконъс, стои на пътя на тази амбиция.

  Докато неизбежният сблъсък между тези две съперничещи си сили разкъсва земята с трусове и слуховете за гражданска война кипват и се разнасят, една древна сила изниква от морета, смятани доскоро за отдавна мъртви. Никой не може да си представи истинската й цел, нито да проумее потенциала й. А сред този като че ли неизбежен пожар стоят Първите синове на Тъмата – Аномандър, Андарист и Силхас Руин от крепостта Пурейк – и им предстои да пресътворят света.

  Тук започва първото епично сказание на Стивън Ериксън за горчиви фамилни съперничества, за ревност и измяна, за дива магия и неудържима сила... и за изковаването на един меч.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Ковачница на мрак - книга 1 (Трилогия за Карканас)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг