Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Крадецът на шоколад – книга 1 (Любов и шоколад)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Крадецът на шоколад – книга 1 (Любов и шоколад)

  от Лора Флоран
  издател: Кръгозор
  Виж откъс от книгата
  14,00 лв.
  ISBN: 9789547713321
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2014г.
  Страници: 308 стр.
  Размер: 15х21
  Тегло: 0.2500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Чувственост, романтика и наслада – деликатес от Града на любовта...
  Силвен Марки знае какво желаят жените: шоколад.
  Знае и какво иска той...

  Париж

  Градът на любовта съблазнява сетивата,  спира дъха на всеки турист с красотата си, а павираните му улички кипят от живот, изпълнени с усещането, че всичко е възможно. За Кейд Кори, американската наследничка на династия за шоколадови десертчета, идването й тук е сбъдната мечта. Или поне ще стане, ако успее да накара този надут френски шоколатиер (Боже, какви страхотни ръце има само!) да сложи подписа си в долния десен ъгъл на един договор...

  Шоколадът

  Топящ се, податлив при докосване и все пак твърд, екзотичен и загадъчен, това е изкусителният шоколад, който не крие тайните си от Силвен Марки, прочутия парижки майстор на шоколадени изкушения. И сега Силвен трябва да ги разкрие на някаква нагла американка за шепа долари (добре де, за пълни шепи долари)?! Jamais.

  Никога!  Освен ако на масата за преговори не бъде сложено нещо много по-съблазнително...

  Насладата

  Независимо дали става дума за най-новата линия шоколадови бонбони, откраднати  от заключен магазин, или за откраднати целувки в мрака, има ли нещо по-изкушаващо от забраненото удоволствие?

  Магьосникът  на арт шоколада – красивият французин Силвен Марки, и неустоимата похитителка  на шоколад – Кейд Кори, се впускат в страстна игра на съблазняване и интриги и попадат в сложен любовен триъгълник, в който третият е... шоколадът.

  ***

  Лора Флоран е автор на бестселъровата поредица с международен успех „Любов и шоколад” („Крадецът на шоколад” е първата книга от поредицата). Родена е в САЩ, но пътува много по света. В Париж среща мъжа на живота си, своя съпруг французин.

  В момента преподава в университата „Дюк”, специалност „Романистика”. Често й се налага да обяснява, че това означава, че преподава френски език и култура, а не романтика. За щастие, френската култура включва и френския шоколад, към който Флоран е много привързана и с готовност се отдава на проучването му.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Крадецът на шоколад – книга 1 (Любов и шоколад)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг