Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Лидерът, който нямаше титла

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  12,00 лв.
  ISBN: 9789548208710
  Наличност: В наличност
  Година: 2010г.
  Страници: 240 стр.
  Размер: 13x20
  Тегло: 0.2600 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Книгата, която държите в ръцете си сега, е резултат от почти петнайсетгодишната ми работа като консултант по лидерство на много компании от списъка "Форчън 500", включително Microsoft, GE, Nike, FedEx и IBM, а също на организации като Университета Йейл, Американския червен кръст и Организацията на младите президенти. Ако приложите системата на лидерство, която описвам в тази книга, ще постигнете експлозивни резултати в работата си и ще помогнете на организацията си да се издигне на съвсем ново ниво на иновация, качество на работа и лоялност на клиентите. Ще наблюдавате и дълбоки подобрения в личния си живот и в начина, по който се представяте в света.

  Моля обърнете внимание: методът за лидерство, който ще споделя с вас, е представен под формата на роман. Главният герой Блейк Дейвис, неговият незабравим ментор Томи Флин и четиримата изключителни учители, които преобразяват живота на Блейк, са художествени образи - плод на прекалено активното ми въображение. Но повярвайте, че самата система за лидерство, както и прин­ципите, средствата и тактиките, върху които е изградена, са съвсем истински и са помогнали на стотици хиляди хора от най-успешните организации в света да п­остигнат успех и да станат лидери в своята област.

  Жертвите се извиняват с проблеми. Лидерите представят решения. Искрената ми надежда е, че Лидерът, който нямаше титла ще предложи на вас и на вашата организация решения за промяна на играта, за да постигнете лесно и елегантно абсолютно най-доброто, на което сте способни, в тези бурни и крайно несигурни времена.

  Робин Шарма

  Другите за "Лидерът, който нямаше титла":

  "Ако искате да действате на изумително ниво, да бъдете изключителен лидер и да живеете живота си докрай, купете тази книга."

  Дарън Харди, издател, списание Success

  "Прочетете тази книга и направете скока към изключително качество, иновация и влияние в работата и в живота си."

  Кийт Ферази, автор на бестселъра на
  Ню Йорк Таймс "Никога не се хранете сами"

  "От монаси, които продават фераритата си, до лидери, които нямат титла, докато всички други се движат на зигзаг, Робин Шарма върви право напред. Поставете колана и приятно пътуване!"

  Кевин Робърт, главен изпълнителен директор на Saatchi & Saatchi

  "Лидерът, който нямаше титла е книга, която променя играта; прочетете я и се подгответе за един изумителен нов живот!"

  Марси Шимоф, автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс "Щастлив без причина"

  "Има хиляди книги за лидерството, но само една, която наистина трябва да прочетете. Тази."

  Матю Мей, автор на "В преследване на елегантност",
  най-добра иновативна книга на сп. BusinessWeek

  ***

  Робин Шарма е един е най-уважаваните експерти по лидерство в света. Той се е посветил на мисията да помогне на организациите да изграждат хора, които да бъдат лидери без титла, за да постигнат успех в този период на големи промени. Сред клиентите му са Microsoft, GE, FedEx, Nike, НАСА, Университетът Йейл и Организацията на младите президенти. Книгите на Шарма, като Монахът, който продаде своето ферари и Наръчник по величие, са в списъка на бестселърите в целия свят и са се продали в милионен тираж на повече от седемдесет езика. Те са любимо четиво на рок звезди, кралски особи и корпоративни директори.

  Шарма е и съосновател на 960vets.com, иновативен онлайн ресурс, който помага на американските ветерани от войната да се реинтегрират в цивилния живот.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Лидерът, който нямаше титла

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг