Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Лято с леприконите

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  9,95 лв.
  ISBN: 9789542607809
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2009г.
  Страници: 224 стр.
  Размер: 13x20
  Тегло: 0.2200 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Танис Хелиуел прекарва едно лято в Ирландия, където влиза в досег със света на природните духове: феи, елфи, гноми, тролове и най-вече -леприкони. Тя се озовава в една магическа реалност, за да преоткрие загубената връзка с природата и магическите същества, които се грижат за нея. Там разбира, че човешката еволюция е неразривно свързана с еволюцията на самата планета като живо същество, както и с еволюцията на останалите раси, обитаващи други земни измерения.

  Книгата проследява отношенията на Танис с леприконите и с природните духове на Огъня, Водата, Въздуха и Земята. Научаваме как елементалите гледат на хората и животa им на Земята. Това са свежи, мъдри, а понякога и комични коментари за природата на Човека, пътя му на еволюция и мястото му в света. Стигаме до разбирането, че както природните духове, така и хората са пряко отговорни за добруването на планетата.

  В „Лято с леприконите” ще откриете мъдростта на учители като Исус и Буда, съвременна духовна мисъл и един пантеистичен светоглед, където приказните същества оживяват.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Лято с леприконите

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг