Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Медитация. Практическо ръководство

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  8,00 лв.
  ISBN: 9789546261755
  Наличност: В наличност
  Година: 2019г.
  Страници: 144 стр.
  Размер: 13x20
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  В това практическо ръководство за вътрешен живот Свами Рама, един от най-напредналите майстори по йога, които са работили на Запад, ни показва как да се освободим от постоянния кръговрат на нашия обичаен мисловен процес и да навлезем в безкрайния резервоар на съзнанието, от който можем да почерпим ръководство, творческа сила, радост и покой.

  Програмата за напредък в медитацията, представена тук, отваря вратата към вътрешния ни извор на познания, който винаги е бил на наше разположение, но до който не сме имали достъп. Мъдреците на Индия от незапомнени времена използват дадените в книгата техники за медитация, за да живеят в хармония със заобикалящия ги свят и да се сдобият със силата, която им позволява да посрещнат житейските трудности и да познаят себе си.

  ***
  Свами Рама е основател на Хималайския международен институт за наука и философия на йога, на Международен болничен тръст в Индия и на много други духовни центрове по целия свят. Учил както в Хималайските пещерни манастири, така и в европейските университети, със своите методи и техники за духовно развитие той хвърля мост между древните учения на Изтока и съвременните научни подходи на Запада.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Медитация. Практическо ръководство

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг