Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Можем да сме здрави

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  25,00 лв.
  ISBN: 9786197080155
  Наличност: В наличност
  Година: 2017г.
  Страници: 426 стр.
  Размер: 16x23
  Тегло: 0.5200 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  "Нов поглед към храненето и здравето. Майкъл Грегър показва на хората как да спасят собствения си живот."

  Рип Еселстин, автор на „Диетата Енджин 2”
   
   

  "Д-р Майкъл Грегър претърсва световната научна литература, посветена на храненето, за най-интересните, революционни и приложими на практика научни изследвания. Работата му в NutritionFacts.org и „Можем да сме здрави” отразява най-новото в науката за храненето и здравето, за да покаже как да лекуваме и предотвратяваме заболявания."

  Д-р Джоуел Фърмън, автор на „Да се храним, за да живеем”,

  „Защитете детето си от болести“ и „Краят на диетите“
   

  "Най-сетне един лекар е събрал всички най-нови научни изследвания, посветени на темата как да се преборим с болестите и да удължим живота си. „Можем да сме здрави” показва как правилното хранене предотвратява заболявания и преобразява гените ни, за да можем да живеем по-здравословно и по-дълго. Стимулиращ, революционен, преобразяващ труд."

  Кати Фрестън, автор на „Квантовият уелнес”

   


  "В съвремието ни, когато всичко е комерсиализирано до такава степен, че и опазването на нашето здраве бива подложено на агресивен маркетинг, един човек се осмелява да изкара на бял свят огромното количество натрупани знания, базирани на десетилетия проучвания, баз да има за цел да ни продаде нищо тайно и чудотворно, т.е. поредната илюзия. Просто фактите такива, каквито са!"

  Д-р Людмила Емилова, ръководител на медицински център 

  ***

  Д-р Майкъл Грегър е лекар, автор и ползващ се с международно признание лектор по въпросите на храненето, безопасността на храните и общественото здравеопазване. Той поддържа популярния уеб сайт NutritionFacts.org, създаден с нестопанска цел и насочен към широката общественост, който ежедневно осигурява безплатно видео клипове и публикува статии, свързани с най-новото в областта на изследванията, посветени на храненето. Освен това, д-р Грегър с гордост заема длъжността директор по обществено здравеопазване и животновъдство в Хуманното общество на Съединените щати.

  Джийн Стоун е написал множество книги за храненето, основано на растителни продукти, сред които „Вилица или скалпел”, свързана с едноименния документален филм и сайт, оглавила класацията за най-продавани книги на „Ню Йорк Таймс”.

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Можем да сме здрави

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг