Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Надбъбречна умора

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  Нормална цена: 25,00 лв.

  отстъпка -10%

  Промоционална цена: 22,50 лв.

  ISBN: 9789544748630
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2020г.
  Страници: 456 стр.
  Размер: 14x20
  Тегло: 0.3500 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Книгата е предназначена за широката аудитория и дава насоки на хора без медицинско образование, които подозират, че страдат от синдрома на надбъбречна умора, как да установят сами дали действително са с дадена степен на изчерпване на адреналните жлези.

  Информацията в нея обаче би била полезна и за представителите на медицинската професия, тъй като д-р Уилсън споделя своя 24-годишен практически опит за успешно третиране на пациенти с гранични форми на адренално изтощение, непопадащи в МКБ – признаваща само крайните форми: болест на Адисон (хипоадрения) и болест на Кушинг (хиперфункция на адреналните жлези).

  Авторът запознава читателите с подходящ хранителен режим, хранителни добавки и надбъбречни екстракти. Те ще могат да възстановят нарушенията във функциите на адреналната жлеза и да се спасят от надбъбречната умора, за да си възвърнат енергията, защитните сили на организма, жизнеността и радостта от живота.

  Чувствате се уморени „без причина“? Трудно ставате сутрин? Нуждаете се от кафе или кола, за да функционирате? Чувствате се отпаднали и напрегнати? Изпитвате неконтролируем глад за солено или сладко? Трудно се справяте с ежедневните задачи? Не успявате да се възстановите от стрес или заболяване? Вече не сте в състояние да се забавлявате? Нямате сексуално желание? Ако отговорът на някой от тези въпроси е „да“, тази книга е за вас!

  В книгата ще намерите въпросник, с който сами да определите дали страдате от надбъбречна умора и ако да, в каква степен.

  ***

  Това е книгата, която липсваше в медицината. Тя описва нещо, което всеки лекар наблюдава почти всеки ден, но въпреки това проблемът остава незабелязан или погрешно диагностициран.

  - д-р Уорд Дийн, съавтор на Умни лекарства и нутриенти

  Четиво за всеки, който иска да излезе от омагьосаната спирала на стресови фактори, силни възпалителни реакции, нарушения на съня, излишни килограми, апатия, депресия, умора, болести.

  - д-р Неделя Щонова, специалист невролог

  Няма продукти, които да съвпадат със зададените от вас критерии.

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Надбъбречна умора

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг