Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Непростено - книга 5 (Паднали ангели)

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

  15,00 лв.
  ISBN: 9789547832398
  Наличност: Не е наличен
  Година: 2016г.
  Страници: 320 стр.
  Размер: 14х21
  Тегло: 0.4000 кг.
  Корица: мека
  Цветност: черно/бяла
  Език: български
   
  Сподели

  Анотация

  Книгата, която почитателите на поредицата “ПАДНАЛИ АНГЕЛИ” чакаха: историята на Кам, мрачния черен ангел с поведение на лошо момче, когото читателите обожават.

  Раят е да бъдеш с онзи, когото обичаш.
  Ад е да бъдете държани разделени.
  Къде ще попадне Кам?

  Гимназията може да бъде истински ад.

  Кам знае какво е да бъдеш преследван. Прекарал е в Ада повече време, отколкото се полага на един ангел. А най-новият му Ад е гимназията, където Лилит, момичето, което той не може да спре да обича, изтърпява наказание заради неговите престъпления.

  Кам е сключил облог с Луцифер: разполага с петнайсет дни да убеди единственото момиче, което наистина означава нещо за него, да го обикне отново. Ако той успее, на Лилит ще бъде позволено да се върне обратно в света, и могат да изживеят живота си заедно. Но ако се провали… в Ада има специално място само за него.

  Тик-так.

  Разперете криле и плачете, докато приелият ролята на лошо момче тъмен ангел Кам най-сетне разкрива измъченото си сърце в новия епичен роман от поредицата “ПАДНАЛИ АНГЕЛИ”, “НЕПРОСТЕНО”.

  “Кейт доставя удоволствие на почитателите си.. и поддържа напрежението достатъчно, за да кара читателите да прелистват жадно страниците”.

  Kirkus Review

  ***

  Лорън Кейт е авторката на превърналите се в международни бестселъри “ПАДНАЛИ АНГЕЛИ” и “СЪЛЗА”. Книгите й са преведени на повече от трийсет езика. Живее в Лос Анжелис. Посетете я онлайн на laurenkatebooks.net

  Оставете своето собствено мнение

  Вие разглеждате: Непростено - книга 5 (Паднали ангели)

  Как ще гласувате за този продукт?*
   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Рейтинг