Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Джоджо Мойс с филм и продължение на "Аз преди теб"

Публикувано на 05.03.2015 от adm 0 коментара

 

 

Миналата седмица британската писателка Джоджо Мойс изненада феновете си с новината, че работи по продължението на бестселъра „Аз преди теб. „След теб“ ще се появи на пазара във Великобритания и САЩ през септември. Преведен на 36 езика, „Аз  преди теб“ се превърна в истинска световна сензация с над 5 милиона продадени екземплярa. Медиите на Острова побързаха да обявяват Джоджо Мойс за „най-добрата съвременна британска авторка“. Сред почитателите на романите й са супермоделът Синди Крауфорд, актрисата Рийз Уидърспун и телевизионната водеща Опра Уинфри.

„Нямах намерение да пиша продължение на „Аз преди теб“. Но работата по сценария на филма и стотиците ежедневни съобщения във фейсбук и туитър с въпроси какво се е случило с Луиза след това не ми позволиха да не мисля за героите. С огромно удоволствие се срещнах отново с Лу и семейството й, както и с родителите на Уил, и ги изправих пред нови предизвикателства. И този път успяха да ме разсмеят и разплачат. Надявам се, че и читателите ще изпитат същите емоции при повторната си среща с тях“ – сподели Мойс.

 

Филмовата версия на „Аз преди теб“ се очаква по големите екрани през 2016 г. След по-малко от месец, в началото на април, започват снимките на филма, чийто сценарист е Мойс. В главните роли ще се превъплътят познатата от „Игра на тронове“ Емилия Кларк (Луиза) и Сам Клафлин от „Игрите на глада: Възпламеняване“ (Уил).

Издателска къща „Хермес“ ще зарадва българските почитатели на невероятната история на Луиза и Уил със „След теб“ в началото на 2016 година.


   Емилия и Сам четат сценария на „Аз преди теб“, снимка: официалната фейсбук страница на Джоджо Мойс

 


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с книга, Аз преди теб, филм, Игрите на глада, След теб, Емилия Кларк, Сам Клафлин, Игра на тронове

7 Responses to Джоджо Мойс с филм и продължение на "Аз преди теб"

Коментари