Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Жозе Родригеш душ Сантуш е автор на най-продавания роман в Португалия за 2016 г. –Vaticanum

Публикувано на 20.01.2017 от adm 0 коментара

Жозе Родригеш душ Сантуш е автор на най-продавания роман в Португалия за 2016 г. –Vaticanum. Книгата достигна тираж 93 000 екземпляра.

Vaticanum

Романът Vaticanum от Жозе Родригеш душ Сантуш е най-продаваната книга в Португалия през изминалата година. Издадена през октомври, тя достигна тираж от 93 000 екземпляра – обяви издателство „Градива“.

В романа се разказва за корупционните машинации във Ватикана, актуална тема и днес. В сюжета дори става въпрос за отвличане на папата.

Това е 16-ят роман на Жозе Родригеш душ Сантуш, който освен популярен журналист и водещ на новините по португалската национална телевизия, е и световноизвестен писател с продадени над 3 милиона екземпляра, преведени на повече от 20 езика.

С постоянно присъствие на първите места в португалските бестселърови класации книгите на Родригеш душ Сантуш оглавяват и класациите в други страни като Франция, България, Канада, Унгария и Швейцария.


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с книга, Жозе Родригеш Душ Сантуш, Ватикана, Vaticanum

1 коментар по Жозе Родригеш душ Сантуш е автор на най-продавания роман в Португалия за 2016 г. –Vaticanum

  • Даниела Георгиева
    Даниела Георгиева каза:

    Здравейте , предвиждате ли скоро издаване на романа Vaticanum от Жозе Родригеш душ Сантуш.

    Posted on 16.11.2017 at 9:00

Коментари