Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Ивинела Самуилова представи "Къде отиваш, пътнико?" и в Русе

Публикувано на 07.07.2014 от adm 0 коментара

 

На 5-ти юни в книжарница „Хермес“ русенци имаха удоволствието да се срещнат с Ивинела Самуилова, любимата писателка на хиляди българи, по повод на новата й книга – „Къде отиваш, пътнико?“. Писателката беше придружена от Алексей Бъчев – необикновения психолог и реален персонаж от книгите й.

 

 

Проникновено и с много чувство за хумор, Ивинела сподели как се е родила тази толкова съкровена и истинска книга за пътя на вярата. Писателката признава, че е тръгнала по известния поклоннически път на Камино де Сантияго в Испания именно заради героинята си Ади. Книгата е резултат от дългогодишните й духовни търсения, пречупени през призмата на православното християнство.

Почитателите й с вълнение споделиха за голямото влияние, което книгите й са оказали в живота им. Не случайно тези книги заемат толкова специално място в сърцата и в домовете им.

 

 

Ивинела с радост разпозна стари познайници сред хората на премиерата и приветства нови почитатели, дошли да се запознаят с нея. Освен цветя, Ивинела получи и специална изненада – „Чичко тревичко“ под  формата на кученце, с пожеланието идеите й да никнат бързо като тревата.

 

След вълнуващата среща, всички се наредиха за снимка и автограф.

 

 

 


Тази публикация се намира в Новини начална, Събития в отминалите дни и беше тагната с автографи, Ивинела Самуилова, Русе, Къде отиваш пътнико

Коментари