Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Издателска къща „Хермес“ се включва в инициативата на Job Tiger „Книгата, която ме вдъхновява“.

Публикувано на 20.08.2014 от adm 0 коментара

 

Споделете вдъхновение с любимата си книга!

„Животът може да е чудо“ на Ивинела Самуилова е сред първите финалисти


Книгите са ценност, книгите са преживяване, книгите са удоволствие. Нека разкажем за тях, нека потърсим онези от тях, които са ни въздействали най-силно и са ни вдъхновили истински по един или друг начин. Сега можете да споделите с цяла България любимите си заглавия, за които си спомняте с усмивка и са оставили трайна следа в съзнанието ви.

 

На 4 август стартира проектът на Job Tiger „Книгата, която ме вдъхновява“. Той ще продължи 12 седмици, през които ще съберем Топ 30 най-вдъхновяващи книги на нашето време. Инициативата е реверанс към всички четящи, но и нещо повече. Споделяйки вашите любими книги, вие можете да разпалите нечия любов към четенето и да препоръчате на всички ревностни читатели заглавие, което да добавят в списъка си за четене.

 

От понеделник са ясни и финалистите от първата седмица, определени от читателите за най-вдъхновяващи книги. Сред тях са съвременна българска литература, световна класика и мемоари на футболни фенове:

 

 

Повече информация за проекта и платформата, на която да гласувате, ще откриете на сайта на „Книгата, която ме вдъхновява“: http://jobtiger.tv/book/


Тази публикация се намира в Без категория, Любопитно, Новини начална и беше тагната с книга, Ивинела Самуилова, Книгата, която ме вдъхновява, JobTiger, Животът може да е чудо

Коментари