Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Издателска къща „Хермес“ се включи в конкурса „Принц и Принцеса на Пловдив“

Публикувано на 25.03.2013 от adm 0 коментара

Победителите от конкурса „Принц и Принцеса на Пловдив“, който се проведе във Военния клуб /ДНА/ на 22 март, ще имат възможността да представят града на националния конкурс “Принц и Принцеса на България”, който ще се проведе в началото на месец юни тази година в Боровец.

 

 

Малчуганите преминаха през три кръга, за да грабнат дългоочаквания приз. В първата част всички деца дефилираха в ежедневно облекло. Още в самото начало някои от тях привлякоха вниманието на журито с непринуденото си излъчване. Втората част бе за талантите на сладурите. Всяко едно от децата показа най-доброто, на което е способно. Някои се отличиха с невероятна артистичност, други танцуваха спортни и народни танци, хип-хоп, а трети рецитираха стихове и пееха песни. В третия тур гостите се потопиха в една необикновена приказка, заради прекрасните тоалети на сладурите, които наистина приличаха на принцове и принцеси.

Мария Цачева, която през 2010 г. беше избрана от екипа ни за лице на „Хермес“, тази година показа завидни умения при воденето на събитието.

Седемчленното жури, което бе съставено от представители на фирмите и спонсорите, които направиха този конкурс възможен в Пловдив, бяха максимално затрудненени при избора на първите места.

Децата бяха разделени в четири възрастови групи, в които от всяка бяха избрани по един победител. Спонсорите също направиха своя избор за Принц или Принцеса. Издателска къща „Хермес“ се спря на малката принцеса Джулия Фабр, на 5 г., която ни впечатли със своя чар, страхотна усмивка и излъчване. Тя беше избрана от журито и за Принцеса на Пловдив в нейната възрастова група.

 

Участниците получиха книжки от Издателска къща „Хермес“ и още много подаръци.


Тази публикация се намира в Любопитно и беше тагната с Принц и принцеса на Пловдив, победители в конкурса, национален конкурс “Принц и Принцеса на България”, Мария Цачева, Боровец, Пловдив, ДНА, Военен клуб

Коментари