Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Най-популярният готвач в света Джейми Оливър споделя своите рецепти за вкусна и здравословна храна в новата си книгата

Публикувано на 25.11.2016 от adm 0 коментара

Най-популярният готвач в света споделя

своите рецепти за вкусна и здравословна храна,

която ще промени живота ви!

Очаквайте „Суперхрани всеки ден“ на 1 декември!

everyday_super_food-bg-poster-2-01

Живей добре!

Топ готвач, автор на кулинарни бестселъри и телевизионна звезда, Джейми Оливър се нарежда сред най-обичаните знаменитости в цял свят. С непринуденото си поведение, заразителен ентусиазъм и обществени кампании англичанинът печели милиони почитатели.

Година преди на навърши 40 години обаче, Джейми усеща необходимостта да промени начина си на живот и хранене. В търсене на разковничето на оптималното физическо и емоционално здраве, той тръгва по пътя на личната си трансформация.

jamie_01

Чувствай се добре!

Джейми се среща с много водещи експерти в областта на храненето и посещава отдалечени кътчета на целия свят, където живеят много дълголетници. Благодарение на наученото той въвежда някои значителни промени в диетата си и начина си на живот и постига отлични резултати.

Освен че разкрива научените основни правила в края на книгата, Джейми предлага 30 рецепти за закуска, обяд и вечеря, както и идеи за полезни междинни похапвания и напитки. Ястията са разнообразни – вегетариански, с риба или месо – и се приготвят лесно и бързо. Използваните в тях суперхрани са широко достъпни и добре познати.

Изглеждай добре!

Към всяка рецепта има таблица с хранителните стойности и кратка информация за определена суперхрана за още по-лесно начало на здравословен начин на живот, изпълнен с повече щастие и продуктивност.


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална и беше тагната с книга, Джейми Оливър, рецепти, суперхрани всеки ден

Коментари