Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

Състоя се пресконференцията по повод премиерата на книгата "Петър Стоянов. Хроника на един президентски мандат"

Публикувано на 27.02.2014 от adm 0 коментара

 

Днес се състоя пресконференцията в сградата на  Регионален пресклуб БТАПловдив по повод представянето на книгата "Петър Стоянов. Хроника на един президентски мандат"

На пресконференцията присъстваха Управителят на ИК "Хермес" Стойо Вартоломеев, авторът на книгата Димитър Райчев, художественият оформител Александър Гьошев и фотоилюстраторът Стефан Немцов. 

 

Авторът г-н Райчев отбеляза, че средствата събрани от продажбата на тази книга, ще бъдат използвани за лечението на деца, болни от церебрална парализа както и новината, че настоящият президент г-н Росен Плевнелиев е приел предложението да представи лично книгата на Петър Стоянов.

 

Книгата е луксозно издание, подходящо за всички ценители на съвременната история. Албумът проследява политическата кариера на Петър Стоянов от издигането на кандидатурата му в СДС през далечната 1996 г. до края на мандата му през 2002 г.

Хрониката съдържа всички по-значителни събития, случили се в едно противоречиво време. Документираните срещи са с президенти, монарси, посланици на различни държави, ръководителите на НАТО, ООН, ЕС, Съвета на Европа, папа Йоан Павел II, а също и с редица значими учени, художници, музиканти и спортисти. Албумът е богато илюстрован. Многото фотографии и включените части от речи допринасят за по-цялостното представяне на мандата.Тази публикация се намира в Новини начална, Събития в отминалите дни и беше тагната с книга, премиера, представяне, Петър Стоянов, президент, Международен панаир – Пловдив

Коментари