Добре дошли в книжарница Хермес

0700 17 666
0

На 8 април екипът на книжарница "Хермес" в Пловдив имаше удоволствието да посрещне авторката на книгата "Аз съм Дънов"

Публикувано на 09.04.2014 от adm 0 коментара

 

На 8 април екипът на книжарница "Хермес" имаше удоволствието да посрещне авторката на скоро нашумялата книга в България "Аз съм Дънов", а именно Капка Георгиева. След успеха на "Ванга от рода на прокълнатите" журналистката прекоси с думите си живота и учението на един от най-емблематичните духовни и вярващи лица, победили страха, тъмните и низши съблазни, материалното и хаоса с цвета на онази аура, въздигнала доброто, изконното, смисленото съществуване до основна житейска парадигма.
Книгата "Аз съм Дънов" бе представена от собственика на ИК "Хермес" господин Вартоломеев, който с възхищение призна своя интерес към труда на Капка Георгиева и необходимостта от подобно вникване и отсъждане на духовното спрямо ежедневния комплекс от материални стереотипи и прищевки. Авторката определи книгата като едно духовно продължение, необходимо дело, с което да докаже не само личната си борба, но и да подкрепи общата човешка кауза, а именно: животът е дар и ние сме част от него, имаме какво да вършим тук и сега!

"Аз съм Дънов" е книга, където човек като Капка Георгиева, минал през политическата увертюра, а оттам озоваващ се пред пътя, където решава онзи дълбокият Аз, екстериоризиран от периферното и делничното, успява като автор да синтезира и запази силата, смисъла и възвишената идея на Учителя Петър Дънов в 216 страници.

 

Премиерата завърши с подарък книга, както и красиви червени ябълки, поднесени на този, който успее да разкодира тяхното изложение на масата. Тайната се крие в книгата на Капка. А за да откриете истината за ябълката, ще ви оставим да прочетете книгата – там има и други тайни, и много истини.

 


Тази публикация се намира в Любопитно, Новини начална, Събития в отминалите дни и беше тагната с книга, хермес, представяне, книжарница, аз съм дънов, Капка Георгиева

Коментари